Contact informatie

Booij Ontwerp & Bouwmanagement

Keizersmantel 34
7943RW Meppel
The Netherlands

Tel: 0522 246 718
Mail: info@booijzone.nl

kvk: 01127208
bank: 1010.41.950

Op al onze overeenkomsten is de DNR van toepassing.
Home Schade & gebreken
E-mail

Vocht: schimmel creërt rode en gele plekken

Onze brede bouwkundige ervaring in woningbouw en utiliteitsbouw, in nieuwbouw en verbouw zetten we graag in op andere terreinen zoals op het gebied van schade en gebreken. Niet alleen om u te helpen, maar ook omdat die ervaring voor ons waardevol is.

Bij bouwkundige gebreken, schade of andere tekortkomingen staan we u dus graag terzijde met raad en daad. Dit kunnen problemen zijn zoals overduidelijke bouwfouten, een lastige lekkage, scheurvorming, schimmels, problemen met het binnenklimaat of een lastige aansprakelijkheidskwestie. Wij beschikken over een IR-camera, endoscoop, diverse dataloggers en nog meer hulpmiddelen om onderzoek uit te voeren. Wij hebben ervaring als contraexpert in verzekerkwesties maar ook met bijzondere kwesties als kwikvervuiling. Tevens beschikken wij over een netwerk waarmee een stap verder kunnen gaan zoals het identificeren van schimmels, meer meten van de luchtkwaliteit dan CO, CO2 en vochtigheid, et cetera.

Op dit gebied werken we in zowel woningbouw als utiliteitsbouw. Een eerste gesprek of bezichtiging is gratis en in sommige gevallen werken we op basis van "no cure – no pay".

Kwiksanering Bolletjes kwik op metselwerk

Druppels vocht Bouwfout: slecht aangesloten douche

 

 


Booij Ontwerp & Bouwmanagement, Powered by Joomla! and designed by SiteGround